Amelei, Majava ja Kuningas katolla

Tankred Dorst – Pilvi Honka

Amelei_logovaaka_blackÄänekosken Teat-terin Varjolapset tulevat taas! Tällä kertaa ryhmä on ottanut käsittelyynsä katsojat mukaansa tempaavan satunäytelmän. Näytelmä on sekoitus vanhoja tuttuja lastensatuja omalla twistillään. Pieni Amelei tyttö lähtee etsimään kauhistuttavasta Kammokuiskekorvesta mustaa hunajaa äiti-puolensa pyynnöstä, jotta Amelein sisarpuoli saisi Mustarastaan lupaaman kruunun. Todellisuudessa äitipuoli vain toivoo, ettei Amelei enää palaa retkeltään, sillä hän saattaisi sotkea sisarpuolen mahdollisuudet tulla prinsessaksi.

Amelein on ehdittävä Kammokuiskekorpeen ennen pimeän tuloa. Hunajaa vartioi nimittäin kammottava Pöllö ja jos se herää, on retki tuhoon tuomittu. Matkan tekoa hidastavat kuitenkin uudet, mitä eriskummallisimmat tuttavuudet. Matkaan lyöttäytyy muun muassa Kypsä Päärynä, Kurpitsa, Höperö Kuningas ja Majava. Yhdessä he jatkavat mustan hunajan etsintää ja kokevat monia hauskoja kom-melluksia yhdessä.

Miten etsintäretken käy? Mikä onkaan Kypsän Päärynän kohtalo? Voiko Kurpitsalla muka olla salaisuuksia? Entäpä mitä Kuningas etsii katolta? Ja kuka lopulta kruunataan kuninkaalliseksi?

Amelei on Varjolasten kuusivuotisen historian kahdeksas ensi-ilta. Ryhmän toiminta rakentuu nuorten omista lähtökohdista ja he saavat esitysten valmistamisen lisäksi teatteritaiteen opetusta. Ryhmään kuuluu tällä hetkellä viisitoista aktiivista 13-20-vuotiasta äänekoskelaista nuorta.

Esitys soveltuu kaikenikäisille, lipun hinta näytökseen: 10€.

Ensi-ilta perjantaina 1.4.2016, klo 18:00

Muut esitykset:
Sunnuntai 3.4.2016, klo 18:00
Keskiviikko 6.4.2016, klo 18:00
Lauantai 9.4.2016, klo 18:00
Keskiviikko 13.4.2016, klo 18:00

Sijainti: Painotalon Iso sali (Kalevankatu 2, 44100 Äänekoski)

Lippuvaraukset: varjolapset(at)gmail.com

Tiedustelut: 0400658310