Äänekosken teatterin jäsenkirje 2021

Uusi Vuosi ja odottavat tunnelmat!

Hiljainen vuosi 2020 alkaa olemaan jo takana ja on aika yrittää katsoa pelottomasti eteenpäin. Äänekosken Teatterin hallitus puhkuu intoa, uusia ideoita ja uutta näytelmää. Silti on seurattava mitä kevät tuo tullessaan Koronaepidemiaan liittyen.

Lisäksi kuten olemme saaneet jo lehdestä lukea niin Painotalo on menossa remonttiin syksyllä 2021. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Äänekosken Teatterin kannatusyhdistys ei voi toteuttaa esitystoimintaa ainakaan Painotalolla syyskaudella 2021 ja kevätkaudella 2022.

ESITYSTOIMINTA 2021
Tällä hetkellä Äänekosken Teatteri toteuttaa yhteistyössä Koskelan opiston kanssa dokumenttiteatteri kurssin jonka vetäjänä on toimittaja Janne Junttila. Kurssi on kaikille avoin ja toteutetaan viikonloppukurssina (vk 6, 8 ja 12.) Lisätiedot ja ilmottautumiset Koskelan sivujen kautta www.koskelansetlementti.net. Tässä on loisto tilaisuus tulla kokeilemaan ja tutustumaan teatteritoimintaa Äänekoskella. Ilmottautuminen päättyy 10.2.2021.

Äänekosken Teatterin Varjolapset on täyttänyt toukokuussa 2020 pyöreät 10 vuotta. Juhlanäytelmä oli tarkoitus pitää keväällä 2020. Toivotaan, että Varjolapset pääsevät tulevana keväänä 2021 lavalle. Varjolapset ovat työstäneet ja käsikirjoittaneet itse esityksen Luokkakuva. Se kertoo yhden
koululuokan tarinoita ensimmäiseltä luokalta yläkouluun. Erään merkityksellisen ystävänpäivän jälkeen kukaan ei ole enää ennallaan. Teos käsittelee yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden teemoja huumorilla ja toivekkuudella.

Äänekosken Teatterin Varjolapsissa on tällä hetkellä 15 aktiivista ja innokasta nuorta.

HALLITUS
Äänekosken Teatterin kannatusyhdistys ry. piti sääntömääräisen vuosikokouksen 15.6.2020 ja hallitus muodostuu vuonna 2020 seuraavasti:
puheenjohtajaksi Milja Parantainen, varapuheenjohtajaksi Marjut Kinnunen, sihteeri Eleonoora Rautiainen, taloudenhoitajaksi Sinikka Halminen, Pilvi Honka, Elisa Kautto, Kari Taipale, Teppo Seppänen.

JÄSENTOIMINTA
Yhdistys on myös suunnitellut jäseniltaa yhteistapaamiseksi, mutta tämä jää odottamaan kunnes tilanne normaalisoituu. Olet tervetullut mukaan toimintaan. Tule esityskaudella esimerkiksi lipunmyyntiin, kahvioon, puvustukseen tms. Teatteri voi myös mahdollisuuskien mukaan järjestää
koulutuksia ja toimintaa teatterin jäsenille. Laitathan viestiä, jos sinulla on toive koulutuksesta tai vaikka jäsenten yhteisestä teatteriretkestä.

Vuoden 2021 jäsenmaksun maksaneet saavat jälleen postitse jäsenkortin, jonka esittämällä pääsee useiden keskisuomalaisten harrastajateattereiden esityksiin kuudella eurolla. Ilmoitathan mahdollisista osoitteenmuutoksista joko kotisivujen yhteydenottolomakkeen avulla tai suoraan teatterin sähköpostiin aanekoskenteatteri@gmail.com.

Saajan tili: IBAN FI83 2045 1800 004427, Saaja: Äänekosken teatterin kannatusyhd. Viestikenttä: JÄSENMAKSU 2021. Muista kirjoittaa viestiin nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Jäsenmaksu on 12e.